Expoziția pop-up și blogul au fost dezvoltate ca parte a unui seminar la Universitatea Heidelberg în semestrul de vară 2020. Parte a echipei sunt:
Rouven Bälz este student la istorie și arheologie clasică. Prin conceperea acestei expoziții, el percepe cercetarea și practica profesională combinate într-un proiect interesant.
Jakob Bauer studiază istoria și lucrarea sa de masterat se concentrează pe receptarea Antichității în perioada modernă timpurie.
Elena Bott este studentă la arheologie clasică și vede acest proiect ca o bună oportunitate pentru interacțiunea dintre cultură și istorie. Pentru ea este, de asemenea, o mare oportunitate pentru a dobândi experiență practică în domeniul conceperii expozițiilor.
Felix Böttcher este student la arheologie clasică și preistorie și istorie timpurie și este interesat de teme de cercetare istorică, pe care ar dori să le aprofundeze în cadrul proiectului expozițional. Proiectul este, de asemenea, o oportunitate excelentă de a intra în contact cu alte universități și institute de cercetare.
Marco Böhm este student la istorie și științe istorice de bază. Ar dori să folosească excursia și contribuția sa la expoziție pentru a-și extinde experiența de planificare și pregătire a expozițiilor.
Andrea Lembens studiază arheologia și istoria clasică și s-a ocupat și în cadrul altor cursuri cu receptarea Antichității și cu concepția muzeală. Și-ar putea imagina să lucreze într-un muzeu după ce își termină studiile și să conceapă ea însăși expoziții.t.
În calitate de curator al colecției de antichități, Polly Lohmann a descoperit întâmplător povestea palpitantă a pieselor din ipsos de la Heidelberg ale Tropaeum Traiani. O călătorie de trei săptămâni în România a convins-o să o transforme într-un proiect expozițional studențesc însoțit de o excursie.
Sebastian Mesch este student la istorie și s-a ocupat, în cadrul studiilor sale, atât de formele vechi, cât și de cele moderne de reprezentare și de imaginile imperiale ale lumii.
Petra Olosz este originară din Transilvania și, bazându-se pe studiul istoriei artei la Universitatea Heidelberg, își face studiile de masterat în tehnologii digitale de restaurare a monumentelor la Universitatea Otto Friedrich din Bamberg. Ea s-a ocupat de traducerile textelor expoziției în trei limbi.
Tanja Penter este profesoară universitară pentru istoria Europei de Est și însoțește pregătirea expoziției cu cunoștințele sale despre Europa de Est în secolele XIX și XX.
Sebastian Rohlederer studiază arheologia clasică și și-a dezvoltat un mare interes pentru receptarea Antichității în contextul politic, printr-o varietate de seminarii de specialitate și studiu individual.
Fritzi Sauerteig a avut norocul să poată vizita România făcând și o incursiune în arheologie. În cursul studiilor sale în domeniul științelor antichității, și-a descoperit interesul pentru istoria receptării.
Ca studentă la istoria artei și management cultural, Julia Stübe se interesează, printre altele, de patrimoniul cultural, proiecte expoziționale și de schimburile de idei ocazionate de călătorii.
Eszter Toldi este studentă la istorie și istoria artei. Ea este interesată în special de interacțiunea dintre perspectivele vest- și est-europene asupra istoriei receptării și a relației dintre societate și trecutul acesteia.
Fabian Simon Zink studiază istoria și arheologia și în prezent militează pentru o reînnoire a interesului pentru istoria locală în orașul său natal Laudenbach. Pentru a înființa un muzeu local, el ar dori să dobândească cunoștințe practice suplimentare despre conceperea și implementarea expozițiilor.